• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний стане віце-прем’єром з регіональної політики
    Опубликовано: 2005-09-23 17:22:00
    В.о. віце-прем’єра з адміністративної реформи Роману Безсмертному в новому уряді запропонували пост віце-прем’єр-міністра з регіональної політики. Про це Безсмертний повідомив під час спілкування в чаті на сайті «Корреспондент» в п’ятницю.
    „Десь годину тому він (прем’єр-міністр Юрій Єхануров - ред) офіційно запропонував мені пост віце-прем’єр-міністра з регіональної політики”, – повідомив Безсмертний і сказав, що прийняв пропозицію Єханурова.
     
    Безсмертний вважає, що в новому уряді бізнесменів не буде, він буде «без осіб, які займалися або займаються бізнесом». «Це буде уряд технократів, оскільки термін його діяльності відносно короткий», – сказав Безсмертний. За його інформацією абсолютно точно представники СПУ збережуть свої портфелі.
     
    Безсмертний вважає, що за півроку урядом було допущено кілька помилок, які може виправити новий уряд. «Це перш за все економічна політика в частині інвестиційного клімату. Друге - в частині держменеджменту. І третє - в частині соціальної політики», – сказав він.
     
    proUA
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.