• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Український молодіжний собор" захищає Матвієнка
    Опубликовано: 2005-09-23 17:50:00
    Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Український молодіжний собор" заявляє, що дистанціюється від Української республіканської партії "Собор" та підтримує політичну позицію Анатолія Матвієнка, якого і надалі вважає своїм духовним лідером.
    Про це сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН заявив перший заступник голови ВМГО "Український молодіжний собор" Павло Тарасюк, передає Вголос.
    Згідно із ухваленою напередодні заявою Центральної ради ВМГО "Український молодіжний собор", и організації "шоковані позицією народних депутатів України – ів партії (УРП "Собор"), які піддалися на кулуарні інтриги і не підтримали Юрія Єханурова на посаду прем‘єр-міністра", особливо у контексті того, що "сама Юлія Тимошенко не дотримала свою обіцянку і не провела політичні консультації з цього питання безпосередньо з головою партії (УРП „Собор” входить до складу БЮТ)".
    "Не може бути, щоб позиції керівного органу партії та лідера партії так кардинально відрізнялися, а якщо вже так сталося, то партія повинна була поставити до відома лідера, що було вкрай важливо при першому голосуванні по кандидатурі Єханурова", - заявив голова Київського міського осередку ВМГО "Український молодіжний собор" Остап Смук.
    За його словами, Тимошенко працювала з кожним із депутатів – ів УРП „Собор” окремо, і ні вона, ні жоден з депутатів не вважали за необхідне повідомити про це Матвієнка.
    и "Українського молодіжного собору" заявляють, що солідарні із Матвієнком, бо він хотів "підставити плече Президентові в Криму".
     
    "Заява Матвієнко про складення повноважень голови партії та вихід з неї є серйозним сигналом для нашої організації з приводу доцільності подальшої співпраці з УРП "Собор" на основі політичної угоди", - наголосив Тарасюк.
    За його словами, рішенням Центральної ради "Українського молодіжного собору" від 22 вересня було призупинено дію політичної угоди про співпрацю між організацією та партією до обрання черговим з‘їздом УРП "Собор" нового керівництва партії.
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.