• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мартиненко майбутній мер Києва?
    Опубликовано: 2005-09-23 17:56:00
    Лідер парламентської фракції партії "Народний союз "Наша Україна" Микола Мартиненко прогнозує перемогу кандидата від НСНУ на виборах мера Києва в 2006 році.
    Про це Мартиненко повідомив Українські новини"Я прогнозую, що мером Києва буде представник "Нашої України", - сказав він.
    Мартиненко вважає, що в НСНУ достатньо кваліфікованих людей, які могли б працювати на високих посадах.
    Сам він не підтверджує свою участь у майбутніх виборах мера й заявляє, що ще не приймав жодних рішень щодо цього.
    "Про свої плани щодо участі у виборах столичного мера я досі нічого не казав, тільки читав у пресі. Щодо кандидата на посаду київського мера від "Нашої України" жодного рішення не приймалося. Це має бути колегіальне рішення партії", - сказав він.
    Проте, вважає Мартиненко, будь-який переможець на виборах мера буде змушений зважати на позицію київської міської організації НСНУ.
     
    Мартиненко, який очолює і київську організацію НСНУ, заявив також, що перемога на виборах у Київську міську раду - одне із пріоритетних завдань на виборах в 2006 році.
    "Один із пріоритетів - Київська міськрада, а також районні ради. Адже вперше в історії України пропорційні вибори на місцевому рівні істотно обмежать повноваження мера, оскільки будуть сформовані своєрідні "партійні вертикалі" - від Верховної Ради до районної
    ради", - сказав Мартиненко.
    Як повідомлялось, за прогнозами мера Києва Олександра Омельченка у виборах столичного мера в 2006 візьмуть участь понад 10 кандидатів, у тому числі й лідер київської НСНУ Микола Мартиненко.
    Сам Омельченко заявляє, що ще не визначився з наміром брати участь у цих виборах.
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.