• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Коновалюк: З’їзд 23 вересня - ще одне підтвердження професійної некомпетентності Сівковича
    Опубликовано: 2005-09-26 16:10:00
    З’їзд 23 вересня – це очевидна поразка Сівковича як політика і ще одне підтвердження його професійної некомпетентності. Про це заявив лідер політичної партії „Трудова Україна” Валерій Коновалюк.
    «Людина, яка збирається прийти до влади лише за умови повної конспірації та за закритими дверима, не є і не може бути лідером. Я впевнений, що партійці засудять деструктивні дії самозванців та приймуть відповідні рішення, щодо подальшої долі Сівковича, Кужель та Княжицького у лавах „Трудової України”», - цитує слова Коновалюка прес-служба партії.
     
    На думку В.Коновалюка, лише легітимний з’їзд партії, який відбудеться 8 жовтня 2005 року, має право приймати рішення щодо кадрових змін у керівництві партії.
    «Мене дивує чому Сівкович обмежив свої політичні амбіції тільки „Трудової Україною”, коли з таким самим успіхом він може самовиголоситися Президентом України, - зауважив Валерій Коновалюк. – Брудні технології, які постійно використовує Сівкович задля досягнення своїх цілей, не сумісні з діяльністю „Трудової України” в контексті демократичного розвитку суспільства в цілому».
     
    «Я підкреслюю, що усі заяви Сівковича зроблені ним, як лідером „Трудової України”, не правомірні і є лише провокаціями накшталт попередніх. – наголосив Валерій Коновалюк. – Впевнений, що 8 жовтня розставить усі крапки над „і”. Конфлікт буде вирішено».
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.