• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Костусєв: Вступ до НАТО - "антинародна ініціатива"
    Опубликовано: 2005-09-26 16:24:00
    "Антинародною ініціативою" назвав лідер партії "Союз" Олексій Костусєв прагнення України вступити в НАТО, повідомляє прес-служба партії "Союз".
     
    "Це дуже серйозний крок, він не може і не має бути необачним, оскільки НАТО - військовий блок. Більш того, вступ до його лав остаточно закриє перед Україною двері у відносинах з Росією і зведе нанівець усі зусилля, що ми докладаємо для створення міждержавного союзу з нашим сусідом", - відзначив Олексій Костусєв.
     
    Цю заяву лідер "Союзу" зробив у зв'язку з інформацією про готовність України виконати план дій щодо вступу в НАТО вже в 2008 році.
    "Перед тим, як робити такий відповідальний крок, - зазначає лідер "Союзу", - потрібно хоча б прислухатися до думки людей. Адже, наприклад, за останніми даним Київського міжнародного інституту соціології, проти вступу до НАТО виступає 41% населення України, у той час, коли за приєднання до альянсу - всього 11%".
    "Не можна вступати до НАТО, ігноруючи думку більшості людей. Продовжуючи свої кроки в цьому напрямку, влада, тим самим, виявить крайню недемократичність", - підкреслив Костусєв.
     
    Наємо, що 26 вересня в Брюсселі відбулися перші тематичні експертні консультації Україна-НАТО в рамках діалогу з питань ства і відповідних реформ, у яких взяла участь делегація з України.
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.