• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненщина: 27 вересня ВО "Батьківщина" проведе прес-конференцію
    Опубликовано: 2005-09-26 17:15:00
    27 вересня голова Рівненської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Петро Гарват проведе прес-конференцію на тему: "Пакт Ющенка-Януковича: хто тепер здійснює владу в Україні?", – повідомили Західну інформаційну корпорацію у прес-службі РОО ВО «Батьківщина».
    Прес-служба РОО ВО «Батьківщина» розповсюдила заяву, у якій, зокрема, йдеться:
    «Ющенко, Пінчук, Янукович – нове обличчя української влади. Фракція зятя колишнього президента Кучми Віктора Пінчука "Вперед, Україно" та Віктора Януковича "Регіони України" одностайно підтримали кандидатуру Юрія Єханурова на посаду прем'єр-міністра.
    Ще 21 вересня на прес-конференції Юлія Тимошенко подала руку Віктору Ющенку і запропонувала відновити єдність команди, повернути довіру Майдану. Але Ющенко відкинув пропозицію п. Юлії. У нього тепер нові партнери – Янукович і Пінчук. Ющенко викинув з влади своїх політичних побратимів, які привели його до президентської влади – Юлію Тимошенко, Миколу Томенка, Олександра Зінченка, Олександра Турчинова, Тараса Стецьківа.
    На думку Миколи Томенка, команда Президента з мо-етичних міркувань мала б викреслити зі своєї публічної лексики згадки про цінності революційного Майдану, оскільки ключовими його вимогами були заклики "Кучму і Януковича – геть!"
     
    22 вересня – знаменний день у новітній українській історії. В цей день остаточно було поховано сподівання мільйонів українців на будівництво чесної і порядної влади. Мораль, честь та гідність більше не належать до чеснот української влади, яку уособлює нова політична родина: Ющенка, Януковича і Пінчука».
    Західна Інформаційна Корпорація
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.