• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Медведчук сподівається, що влада виправить свої помилки перш, ніж "встигне наробити нові"
    Опубликовано: 2005-09-26 17:44:00
    Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук радий, що президент Віктор Ющенко почав визнавати "помилки влади". Про це він заявив журналістам, повідомляє в понеділок прес-служба СДПУ(о).
    "Те, що президент, прямо або опосередковано, нехай і під тиском обставин, фактично визнав ці помилки, вселяє надію, що влада постарається їх виправити, а також нівелювати їхні наслідки", - говориться у заяві.
    Медведчук упевнений, що якщо президент, "нарешті, зрозумів, що країною не можуть управляти три Кабінети міністрів, а його апаратом - дві конкуруючі адміністрації", то "він почав розуміти, що не можна йти в Європу, будуючи демократію за азіатським зразок, як би спокусливо не виглядала роль правителя".
    Також Медведчук сподівається, що влада виправить свої помилки перш, ніж "встигне наробити нові".
    У той же час він заявив, що "якби влада прислухалася до заяв опозиції ще півроку назад, то їй би вдалося уникнути багатьох помилок і сьогодні країна не перебувала б на порозі системної кризи".
    Зокрема Медведчук відзначив, що "системні помилки влади, які в лічені місяці привели Україну до важких наслідків, стали видні вже через місяць після початку роботи команди Ющенка".
    Серед таких Медведчук, "не відчуваючи задоволення" зв "політичні переслідування й репресії", "розв'язаний під видом реприватизації переділ власності", "руйнування сформованих економічних і політичних зв'язків з давніми партнерами, і в першу чергу з Росією".
    Також він нав про "звільнення кваліфікованих фахівців і прихід на їхнє місце некомпетентних людей, повсюдне поширення кумівства, приклад якому показав особисто глава держави" і про "заявлений президентом розподіл влади й бізнесу, що обернулося резонансним корупційним скандалом".
    "Створюється враження, що люди, які стоять сьогодні у влади думають не далі, чим на тиждень уперед, і більше піклуються про особисте благополуччя, аніж про вирішення проблем країни", - відзначив лідер СДПУ(о).
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.