• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яловий: Омельченко буде йти на вибори мера Києва
    Опубликовано: 2005-09-26 17:51:00
    Голова партії "Єдність", заступник Київського міського голови Володимир Яловий перекй, що нинішній міський голова столиці Олександр Омельченко буде йти на вибори мера Києва. Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє в понеділок УНІАН.
     
    Зокрема, Яловий заявив: "Я знаю сьогодні чітко, що Олександр Омельченко буде йти на вибори мера. По його діям і по його позиціям і т. ін., я думаю, що він не збирається здавати цих позицій. Це моя особиста думка".
     
    На переконання Ялового, "на сьогодні його (Омельченка) потенціал не вичерпаний". "Він сьогодні може досить ефективно, з урахуванням викликів сьогоднішнього часу, працювати і керувати процесами в Києві", - додав Яловий.
     
    Як повідомлялося раніше, наприкінці липня Омельченко зазначав, що "ще не визначився, чи балотуватиметься на виборах-2006 на посаду мера столиці".
     
    Зокрема зазначав, щоб це "питання йому задали у вересні".
    Водночас, голова партії "Єдність", заступник Омельченка Яловий неодноразово заявляв про намір балотуватися на посаду Київського міського голови у 2006 році, якщо на вибори не йтиме нинішній мер Омельченко.
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.