• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Порошенко обвинувачує Турчинова в дестабілізації політичної ситуації
    Опубликовано: 2005-09-28 09:51:00
    Екс-секретар РНБУ Петро Порошенко пов'язує дестабілізацію політичної ситуації в країні зі спробою неконституційного захоплення влади й обвинувачує в цьому колишнього керівника СБУ Олександра Турчинова. Про це Порошенко сказав в ефірі телеканалу "Інтер" у вівторок ввечері, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
    "Турчинов був всеорганізатором. Його ключова роль була не в опублікуванні якоїсь там вибухової інформації. Його роль була дестабілізувати ситуацію в країні." – заявляє Порошенко.
    "Державний переворот означає не переворот, а сценарій неконституційного захоплення влади. Влада, що буде захоплена без виборів. Парламент абсолютно не відображає розміщення сил після революції." – вважає він.
    Порошенко також додав: "Була б проведена спроба частину повноважень президента передати по цьому сценарії іншим людям і в такий спосіб реалізувати спробу перерозподілу владних повноважень і приходу до влади або до істотного збільшення владних повноважень для своїх людей".
    Як затверджує колишній секретар РНБО, "це був план, що розроблявся протягом тривалого часу".
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.