• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Громадський актив Києва" закликає рекламісті бути сміливими
    Опубликовано: 2005-09-28 12:26:00
    28 вересня Спілка громадських організацій „Громадський актив Києва” пікетуватиме рекламні агенції „Біг Борд” і „Нова Медіа-ініціативі”. Про це повідомила Спілка.
     
    Понад дві сотні активістів біля рекламних агенцій „Біг Борд” і «Нова Медіа-ініціатива” закликатимуть рекламістів бути сміливими і не боятися відстоювати свої громадянські позицій, не „прогинатися” під міських чиновників. „НІ телефонному праву”, „Досить боятися, час єднатися!” – закликатимуть активісти „ГАК” після того, як рекламні агенції злякавшись телефонних погроз „згори” заклеїли соціальну рекламу Спілки.
    Це стало після того, як „ГАК” підписала відповідні договори з цими агенціями і заплатила за оренду щитів. Так у столиці з’явилися білборди з нагадуваннями, що міліціонер повинен охороняти, що бюджет формується з податків киян, що чиновники найняті нами на службу. Таким чином, киянин мав переосмислити своє ставлення до державних структур міста, впевнено заговорити з інспектором ДАІ чи начальником ЖЕКу.
    Але наступного дня усі щити швидко й обережно заклеїли. У приватній розмові працівники рекламних агенцій пояснили, що їм зателефонували з Київської міської державної адміністрація й погрозами змусили піти на цей протиправний крок. Рекламні агенції вирішили пожертвувати своїми репутаціями та прибутками, але „прогнутися” під чиновників.
     
    „Сьогодні викуплені нами щити арештовані. Щоб відстояти свої права, „Громадський актив Києва” звернутися до суду. 23 вересня Господарський суд Київської області прийняв на розгляд позов і арештував щити рекламних агенцій „Біг Борд” і «Нова Медіа-ініціатива”. В ухвалі зазначається: забезпечити позов шляхом заборони „Біг Борд”, „Новій Медіа-ініціативі” та будь-яким іншим рекламним агенціям використовувати рекламоносії (спеціальні поверхні), зазначені у договорах для розміщення матеріалів інших, окрім матеріалів Спілки. Наступного дня на орендованих щитах з’явилися написи „Тут має буди соціальна реклама Спілки громадських організацій „Громадський актив Києва”, – зазначає лідер Спілки громадських організацій «Громадський актив Києва», депутат Київради Олександр Пабат.
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.