• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Черкаси: За підтримки Ющенко пройшов "Україна очима жінки"
    Опубликовано: 2005-09-28 14:18:00
    У Черкасах за підтримки Президента України, партії "Народний Союз Наша Україна" і Черкаської облдержадміністрації відбувся регіональний "Україна очима жінки", організований Міжнародною громадською організацією "Світ родини". Черкаський став другим етапом естафети, яка розпочалася з однойменного всеукраїнського у в Києві.
    "Організовуючи захід, ми мали за мету привернути увагу громадськості, владних структур і представників бізнесу до вирішення проблем дітей-сиріт і дітей-інвалідів, питань, пов'язаних з охороною здоров'я матері й дитини, підвищенням соціального статусу жінки, розвитком національної освіти, культури і духовності", - наголосила, відкриваючи , Голова ради МГО "Світ родини", Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Лариса Усаченко.
    Участь у і "Україна очима жінки" також узяли Ради партії, народний депутат Лілія Григорович, радник Президента України Наталія Олтаржевська, голова Черкаської регіональної організації "Нашої України", губернатор області Олександр Черевко, "Нашої України", голова Черкаської облради Віктор Павліченко, ректор Духовної академії Софія Жукотанська та інші. Також на прибули сотні дітей з усієї області.
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.