• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява Міністра фінансів України - Віктора Пинзеника
    Опубликовано: 2005-09-29 10:14:00
    Я дав згоду залишитись в Уряді. Я йшов до уряду, щоб працювати для України, і я залишаюся, щоб зреалізувати все, що розпочав. Після обрання Президентом Віктора Ющенка я вперше за всі роки своєї професійної діяльності відчув політичну волю і щире бажання змінити долю українців на краще.
    І я працював заради цієї мети, без перебільшення, вдень і вночі. Уперше ми хотіли розпочати з тих проблем, якими раніше ніхто насправді не займався, а саме, зробити так, щоб не було в країні найбідніших. Щоб кожен відчув, що ця влада відповідальна перед простими людьми і тими зобов’язаннями, які взяла перед ними.
    Одна з головних функцій Міністерства фінансів – підготовка і наповнення Бюджету. І ми вперше зробили Бюджет тим, чим він і має бути – інструментом забезпечення добробуту простим людям. Це при тому, що у спадок нам залишилися величезні проблеми, що загували усій економіці. І ми не лише сформували Бюджет на 2005 рік із великими соціальними цілями, ми уже дев’ять місяців успішно його виконуємо! Ми започаткували велику кількість змін, пов’язаних із чесною сплатою податків, боротьбою з корупцією і легалізацією економіки.
    Влада – це важка праця і, насамперед, відповідальність. Я залишаюся, бо взяв на себе таку відповідальність, бо напівдороги не можна залишати те, що мушу виконати. Це відповідальність перед майбутнім України, яка лише завдяки обранню Президентом Віктора Ющенка вперше отримала унікальний шанс. Ми не маємо права його втратити.
    Не для того, щоб сіяти розбрат, ми прийшли разом з Віктором Ющенком, а для того, щоб разом з ним побороти важкий спадок суспільних проблем і збудувати нове.
    Звертаюся до своїх соратників по партії „Реформи і Порядок” - з вірою в те, що всі ми до кінця будемо відстоювати наші спільні цінності.
    Я залишаюся, щоб збирати каміння. І хай Бог зупинить тих, хто прагне його розкидати.

    ELCOMARТ Выборы 2006

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.