• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Від імені Ющенко до Меморіалу пам'яті загиблих у Бабиному Яру було покладено квіти
    Опубликовано: 2005-09-29 11:07:00
    Як повідомила ELCOMART Выборы 2006 прес-служба презиндета України, сьогодні, у день вшанування пам'яті загиблих у Бабиному Яру від імені Президента України до Меморіалу пам'яті загиблих у Бабиному Яру було покладено квіти. Участь у церемонії покладання квітів узяли Голова Верховної Ради Володимир Литвин, Перший заступник Голови Верховної Ради Адам Мартинюк, Перший заступник Голови Секретаріату Президента України Іван Васюник, Київський міський голова Олександр Омельченко, перший віце-прем'єр-міністр України Станіслав Сташевський, віце-прем'єр-міністр В’ячеслав Кириленко, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, головний рабин Києва та Київської області Моше-Реувен Асман.
    Учасники церемонії вшанували пам'ять жертв Бабиного Яру хвилиною мовчання. Віктор Ющенко у зверненні до співвітчизників у день трагічної дати підкреслив, що трагедія Бабиного Яру до сьогоднішнього дня болем відгукується у серці кожного громадянина України. Глава держави зазначив, що Бабин Яр для нього є «такою ж трагічною сторінкою української історії, як і Голодомор».
    ELCOMART Выборы 2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.