• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров хоче зустрітися з Тимошенко
    Опубликовано: 2005-09-29 14:52:00
    Прем'єр-міністр Юрій Єхануров має намір зустрітися з екс-прем'єркою Юлією Тимошенко, щоб з'ясувати деякі економічні питання. Про це він заявив на прес-конференції у Дніпропетровську.
     
    "Я хотів би зустрітися з усіма прем'єрами, які сьогодні живі-здорові і працюють в Україні. Я вже мав таку зустріч з Віталієм Масолом, Валерієм Пустовойтенко, Віктором Януковичем. Я маю сподівання, що відбудеться така зустріч з Юлією Володимирівною. Я почав давати такі сигнали, але розумію, що зараз була велика зайнятість і в неї, і в мене", - сказав Єхануров.
     
    Він висловив сподівання, що така зустріч скоро відбудеться і дозволить "краще глянути на деякі речі і зрозуміти ситуацію".
     
    Щодо записки, залишеної йому Юлією Тимошенко, то за словами Єханурова, вона зберігається у його прес-секретаря, і він її обов'язково покаже.
     
    На прес-конференції Єхануров пообіцяв, що вирішення всіх спірних питань навколо приватизації великих підприємств відбуватиметься через переговорний процес.
     
    "Все йтиме через переговорний процес. Попередні мої розмови свідчать, що всі учасники готові до переговорного процесу. І такий процес розпочнеться після розписування стандартних правил процесу й зустрічі президента з великим бізнесом. Ми хочемо, щоб всі у світі зрозуміли, що приватна власність в Україні є священна і недоторканна", - наголосив прем’єр.
    Водночас, якщо переговори виявляться безрезультатними, тоді питання вирішуватиметься через суд.
     
    Єхануров також пообіцяв, що "жоден держчиновник не втручатися й коментуватиме корпоративні конфлікти". "Ми будемо чути, що говорить бізнес, бо нам потрібні податки... Щоб люди відчули наповнення бюджету і зрозуміли, що уряд виконує свої зобов’язання ", - зазначив прем’єр.
    Що стосується адмінреформи, то Єхануров зазначив, що Роман Безсмертний зараз займатиметься регіональною політикою, але це будуть передовсім питання економіки.
    "Стосовно адміністративно-територіальної реформи, то ми спочатку повинні чути думки регіонів, всіх учасників процесу", - сказав Єхануров.
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.