• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звернення ГП "ПОРА" до ЗМІ
    Опубликовано: 2005-09-29 16:58:00
    Громадянська партія «ПОРА» звертається до ЗМІ з проханням уточнити інформацію щодо можливої участі ПОРИ у політичних блоках під час майбутніх виборів.

    Після позавчорашньої прес-конференції ГП «ПОРА» в УНІАН, в окремих ЗМІ з’явилися повідомлення, в яких говорилось, що ГП «ПОРА» має намір взяти участь у створенні виборчого блоку з Юлією Тимошенко.
     
    У зв’язку з цим, «ПОРА» наголошує, що досі не розпочинала жодних переговорів з будь-якими політичними партіями щодо спільної участі у виборах 2006 року.

    «ПОРА» наголошує, що політична співпраця можлива лише за умов публічності та спільного бачення ї розвитку України всіма учасниками процесу.

    На прес-конференції 27 вересня Голова політради ГП «ПОРА» Владислав Каськів наголосив, що на сьогодні партія не бачить жодної політичної сили, яка б відповідала баченню ПОРОЮ перспектив розвитку України.
     
    Основним повідомленням на прес-конференції був розповсюджений Меморандум Пори і тих хто продовжує боротися у якому сказано, що „ніхто не робить патріотичних зусиль, аби вивести країну з кризи” а також, що „громадяни України виходили на Майдан не за Ющенка і не за Тимошенко, а за гідне життя і му владу” тому „Громадянська партія ПОРА закликає продовжити боротьбу та оголошує про створення громадянської коаліції”, як окремої ініціативи для об’єднання тих громадян, які склали основу демократичних перетворень.
     
    Прес-секретар Громадянської партії «ПОРА»
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.