• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Київраді зареєстровано три нові фракції
    Опубликовано: 2005-09-29 17:03:00
    У складі Київради 29 вересня зареєстровано 3 нові фракції: “Сила народу”, Народної партії та “Народного союзу “Наша Україна”, і, водночас, припинили своє існування депутатська група блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” і “Європейська столиця”.
    Відповідні заяви про розформування старих та створення нових фракцій зачитали сьогодні, 29 вересня, представники відповідних фракцій, повідомляє Київ Прес Інформ.
     
    Так, як зазначив депутат Київради Андрій Странніков, рішення про створення фракції “Сила народу” було прийнято рішенням зборів ініціативної групи, тож до складу новоствореної фракції увійшли и партії “Реформи і порядок” Християнсько-демократичного союзу та позафракційні депутати. За словами Страннікова, заяви про створення “Сили народу” підписали загалом 6 депутатів.
    У свою чергу Віктор Пилипишин заявив про створення депутатської фракції Народної партії поки що у складі 7 осіб. Але, оскільки до неї перейшли и фракції “Європейська столиця”, то, відповідно, паралельно в секретаріат Київради надійде заява про припинення існування фракції “Європейська столиця”.
    Також Валерій Борисов оголосив, що у міжсесійний період було створено фракцію “НСНУ”, яку сьогодні офіційно зареєстрували у Київраді, а до її складу увійшло 16 осіб.
    Також депутат Віталій Зубко заявив про припинення існування депутатської групи “Нашої України” у зв’язку з тим, що більшість її ів перейшла до “НСНУ”, а решта прагнуть створити фракцію “Української народної партії”.
     
    Крім того, на наступну сесію Київради буде винесена заява про розформування фракції “Єдина Україна”.
    Водночас, Київський міський голова Олександр Омельченко попросив позафракційних депутатів Київради визначитися зі своєю політичною позицією.
    “Я просив би депутатів ознайомитися на цьому тижні зі складом нового уряду, дати свою оцінку тому, що відбувається у політичному житті країни, порадитися між собою і все-таки зайняти позицію у фракціях, які є”, - сказав Омельченко. На його думку, у складі Київради на сьогодні представлена повна політична палітра.
     
    Довідка: До сьогоднішнього дня у складі Київради нараховувалося 8 фракцій. Зокрема, “Єдність” – 17 осіб, “Київ трудовий” – 5 осіб, ВО “Батьківщина” – 6 осіб, “Європейська столиця” – 5 осіб, “НСНУ” – 9 осіб, Соціалістична партія України – 5 осіб, “Наша Україна” – 10 осіб, “Єдина Україна” – 5 осіб. Позафракційних – 26 осіб.
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.