• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іоффе: Протягом місяця РПУ вирішить, з ким буде блокуватися на парламентських виборах
    Опубликовано: 2005-09-30 09:29:00
    "Через місяць на з'їзді Республіканської партії України ми вирішимо, з ким будемо блокуватися на президентських виборах", – заявив народний депутат України, перший заступник голови Республіканської партії України Юлій Іоффе 29 вересня під час поїздки до Сімферополя.

    Відповідаючи на запитання журналістів про те, кого республіканці бачать своїми виборцями, Юлій Іоффе відзначив, що РПУ буде оися на середній клас. "Ми вважаємо, що вчителі, лікарі, кваліфіковані робітники, фермери, малий і середній бізнес повинні стати середнім класом. Тільки в цьому випадку держава буде стабільною. Тому що, якщо немає середнього класу, то державу, як латиноамериканські республіки, будуть потрясати різноманітні революції. Головна наша мета – це створення середнього класу", – сказав перший заступник голови РПУ.

    Наємо, що РПУ вже підписала угоду про політичну співпрацю з Партією промисловців і підприємців України. Раніше лідер РПУ Юрій Бойко також заявляв, що республіканці готові співпрацювати з усіма конструктивними силами.
     
    Прес-служба Республіканської партії України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.