• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 1 жовтня лідер РПУ Ю.Бойко здійснить поїздку до Кременчука
    Опубликовано: 2005-09-30 09:33:00
    Під час перебування на Полтавщині Юрій Бойко відвідає школу-інтернат ім. Макаренка, де виховуються та отримують середню освіту близько 250 дітей-сиріт. Лідер Республіканської партії має намір ознайомитися з умовами перебування дітей в навчально-виховному закладі та, за традицією, передати інтернату матеріальну допомогу. Також програмою візиту до Кременчука передбачено зустріч Юрія Бойка з вихованцями спортивної школи з боксу та єдиноборств.

    Крім того, під час перебування в Кременчуці Юрій Бойко зустрінеться з партійним активом області та представниками ЗМІ.

    Як очікується, Юрій Бойко також візьме участь у святковому концерті з нагоди Дня міста, організованому за підтримки Республіканської партії України.

    Під час зустрічі з журналістами Юрій Бойко обговорить останні суспільно-політичні події та презентує низку республіканських ініціатив щодо врегулювання соціально-економічної ситуації, що склалася в країні.

    Прес-конференція відбудеться о 12.45 у приміщенні міської телерадіокомпанії, у залі прийому делегацій Асоціації міжнародного розвитку та бізнесу, за адресою: вул. Генерала Жадова, 2.

    Прес-служба Республіканської партії України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.