• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні Єхануров зустрінеться з прем'єр-міністром Росії Фрадковим
    Опубликовано: 2005-09-30 09:42:00
    Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров зустрінеться сьогодні з прем'єр-міністром Росії Михайлом Фрадковим та, ймовірно, із президентом Росії Володимиром Путиним. Як передає "Інтерфакс-Украина", у ході візиту прем'єра супроводжують міністр економіки Арсеній Яценюк, міністр палива й енергетики Іван Плачков, міністр кабінету міністрів Богдан Буца, перший замміністра іноземних справ Володимир Огризко.
     
    Відповідно до програми візиту Єхануров зустрінеться в Москві з Фрадковим у форматі "тет-а-тет", потім переговори продовжаться за участю делегацій двох країн.
     
    Відповідно до інформації прес-служби уряду, у ході зустрічі сторони обговорять питання постачань і транзиту природного газу і нафти і взаємодії у високо технологічних сферах.
    Особлива увага планується також приділити поглибленню співробітництва в сфері літакобудування, створенню космічної техніки, мирного використання космосу.
     
    Сторони також планують обговорити питання формування ЄЕП.
     
    Очікується, що Юрій Єхануров також зустрінеться з Путиним.
     
    Це перший закордонний візит нового прем'єр-міністра.
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.