• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Херсон: Відбулося засідання ради міської організації Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-09-30 11:42:00
    Учасники зібрання розглянули низку питань, пов’язаних з підготовкою до виборів 2006 року. Після обговорення були схвалені першочергові організаційні та агітаційно-масові заходи на найближчий час.

    Обговорено попередні пропозиції по спискам кандидатів до міської та районних рад міста. Увагу керівників місцевих партійних організацій звернуто на недостатню роботу по прийому до партії нових ів.

    Рада вважає за необхідне обговорити в партійних осередках міста матеріали, що дають роз’яснення причин і наслідків підписання «Меморандуму порозуміння між владою та опозицією», а також найближчим часом прокоментувати тези про політичні переваги, надані Партією регіонів після підписання цього документу, на кущових семінарах агітаторів, рішуче відкидаючи звинувачення у «заграванні» із владою та зраді інтересів наших виборців.

    На засіданні ради висту заступник голови обласного відділення партії Ю. Анісімов.

    Прес-служба Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.