• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Беспалий: Від візиту Єханурова до Москви можна очікувати конкретних прагматичних результатів
    Опубликовано: 2005-09-30 12:41:00
    "Візит Юрія Єханурова до Москви буде суто прагматичним і від нього можна буде очікувати конкретних прагматичних результатів, а не просто прес-конференції, як це бувало раніше", - вважає Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Борис Беспалий.
    Він також заначив, що "великою проблемою за попереднього уряду було те, що Юлія Тимошенко була "невиїзною" до Москви, тому більшість домовленостей комісії "Ющенко – Путин" залишалось на папері". "Все повинен змінити прихід Юрія Єханурова, у якого в цьому напрямку є певні напрацювання ще з часів роботи першим віце-прем’єром", - вважає Борис Беспалий.
     
    "Візит прем'єра у всьому світі є необхідним доповненням до візиту Президента. Глави держав контактують і домовляються на найвищому рівні про стратегічні пріоритети в стосунках. А вже потім керівники урядів надають цьому форму, "одягають" у конкретні домовленості з конкретних соціально-економічних питань", - зазначив парламентарій.
    "Щодо стратегічних напрямків співпраці з Росією – то це безбар’єрна торгівля, режим вільної торгівлі, український експорт. Також потребують вирішення проблема оплати за перебування на нашій території Чорноморського флоту та нафтова проблема", - вважає Борис Беспалий.
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.