• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко не визначився з кандидатуровю міністра юстиції
    Опубликовано: 2005-09-30 13:48:00
    Президент Віктор Ющенко поки не визначився з кандидатурою на посаду міністра юстиції.
    Про це він заявив журналістам у Києві після церемонії закладання капсули у фундамент майбутнього музею Івана Марчука, повідомляє прес-служба президента.
    За словами Ющенка, по питанню призначення міністра юстиції буде проведено низку консультацій, а для затвердження кандидатури міністра президент чекає повернення до Києва прем'єра Юрія Єханурова.
    Водночас Ющенко заявив, що планує у п’ятницю підписати указ про призначення міністром оборони Анатолія Гриценка та визначитися з кандидатурою міністра культури та туризму.
    "Для остаточного визначення з кандидатурою міністра охорони здоров’я потрібно ще кілька днів", - сказав Ющенко.
     
    Водночас Ющенко висловив переконання, що новий склад Кабінету Міністрів зосередиться виключно на своїй професійній діяльності, а не на політиці.
    "Перш за все, це люди, які не будуть займатися політикою, а будуть опікуватися конкретними питаннями того чи іншого міністерства", – зазначив президент.
     
    На думку президента, новий уряд, порівняно з попередніми, є найменш політично заангажованим.
    За його словами, "сьогодні унікальна можливість творити для України потужні позитивні справи". Якщо нові міністри займатимуться не особистим "піаром", а конкретною роботою, то результати їхньої праці всі відчують найближчим часом, перекй Ющенко.
     
    Як відомо, у середу своїм указом Ющенко звільнив Романа Зварича з посади міністра юстиції, Миколу Поліщука - з посади міністра охорони здоров'я, Оксану Білозір - з посади міністра культури та туризму.
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.