• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УРП "Собор" задовольнила заяву Матвієнка
    Опубликовано: 2005-09-30 17:29:00
    30 вересня об 11-00 відбулося засідання Центрального Проводу Української республіканської партії „Собор”, який задовольнив заяву Анатолія Матвієнка щодо складання повноважень голови УРП „Собор” та його виходу із лав партії.
    и Центрального Проводу наголосили, що УРП „Собор”, виконуючи свої союзницькі зобов’язання, взяті на себе під час формування Блоку Юлії Тимошенко у липні 2001 року, продовжує бачити своє місце в БЮТ як окрема політична сила, яка висловлює сподівання виборців – прихильників національно-демократичних поглядів.
     
    Партія переконана: нову державницьку демократичну проєвропейську більшість у Верховній Раді наступного скликання можна створити лише на основі політичних сил Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко, тому УРП „Собор” робитиме все залежне від неї для досягнення політичного порозуміння між БЮТ і силою Віктора Ющенка, очищеної від корумпованих олігархів.
     
    Прес-служба УРП "Собор"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.