• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • О.Ледида: Подібних прорахунків, які були на минулих виборах, не буде
    Опубликовано: 2005-10-03 12:01:00
    З приходом нового керівництва Закарпатського обласного відділення Партії регіонів, яке ось уже другий рік поспіль очолює Олександр Ледида, відбулися помітні позитивні зміни в організації роботи, як обласного осередку партії, так і партійних осередків міських та районних центрів Закарпаття.

    Сьогодні обласне регіональне відділення Партії регіонів краю є одним з найбільших за чисельністю, поміж більш, як ста політичних партій, що зареєстровані в Закарпатті, з чітко визначеною структурою, партійною дисципліною.

    На запитання, чому він, відомий в регіоні бізнесмен, очолив обласне відділення, Олександр Олександрович відповів, що це зробив «не з особистих вигод, бо брався за цю роботу, чітко усвідомлюючи всю повноту відповідальності, яка покладалася на мене напередодні президентських виборів».

    Олександр Ледида вважає, що є суб’єктивні причини у тому, що лідер Партії регіонів програв президентський двобій. «Оскільки наш кандидат, і це, на мій погляд, головне, асоціювався тоді у виборців не як представник нової генерації політиків та керівників держави, а як «спадкоємець» старої влади. Були і фундаментальні прорахунки у веденні самої передвиборчої агітації, методах інформаційної «розкрути», що не сприяли підняттю рейтингу нашого кандидата, а в більшості своїй тільки принесли шкоду».

    Далі голова регіонального відділення продовжив: «У підготовці до майбутніх, парламентських виборів ми подібних прорахунків не допустимо. Основним завданням, яке ставимо перед нашими активістами, є активізація пропагандистської діяльності між різними верствами населення, соціальними групами, представниками різних національностей та релігійних конфесій. Людям набридли пусті обіцянки створення «помаранчевого» раю на Україні. Сьогодні вони вимагають від політиків конкретних справ, а не мітингових балачок та гучних процесів. Настав час конкретною роботою витягувати державу з провалля».
     
    Прес-служба Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.