• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Політради Партії регіонів Скудар провів прес-конференцію у Краматорську
    Опубликовано: 2005-10-03 12:07:00
    «Раніше я в, що політреформа не пройде. Зараз я майже впевнений, що вона буде», – сказав він на прес-конференції.

    За його словами, сьогодні навіть серед тих політичних партій, які вагалися у ставленні до політреформи, «є упевненість, що центр тяжіння і відповідальність за долю держави треба у Президента забирати».

    – Центр тяжіння повинен переходити до Верховної Ради, – вважає депутат. – Парламент має бути консолідований, у ньому повинна бути гарантована більшість. Із цим ми йшли ще на вибори, коли казали, що Верховна Рада має нести відповідальність за-економічний розвиток держави, призначивши прем'єра і розділивши із урядом відповідальність за прийняття законів та їхнє виконання. ю, це станеться.

    Георгій Скудар висловив сумнів, що влада зможе «створити ефективну команду управлінців». Він закликав різні політичні сили до компромісу, внаслідок якого «до керування економікою, фінансами прийдуть професіонали, які вміють це робити». «Коли на ключових позиціях будуть люди, які своїм життям, своїми справами в минулому довели, що вони вміють працювати, вміють у цих складних умовах вивести державу на новий рівень розвитку, – тоді це буде інший варіант», – вважає парламентарій.

    За його словами, останнім часом для українських машинобудівників стосунки із російськими партнерами ускладнилися – через заяви про реприватизацію, які лунають в Україні. Сусіди хочуть впевненості в тому, що багатомільйонні контракти будуть виконані за будь-яких політичних обставин. Проте АТ «Новокраматорський машинобудівний завод», президентом якого є Георгій Скудар, наступного року збільшить частку експорту (нині він становить 50 відсотків загального обсягу реалізації).
     
    Прес-служба Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.