• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • КУН формує об’єднання «Національний вибір»
    Опубликовано: 2005-10-03 14:43:00
    30.09 - 01.10 2005 року відбулося засідання Президії Головного Проводу Конгресу Українських Націоналістів.
    Голова партії Олексій Івченко наголосив, що Конгрес Українських Націоналістів, єдина права партія, що з 1992 року - часу свого заснування - зберегла цілісність і на сьогодні здатна стати ініціатором об’єднання політичних партій та громадських організацій національно-патріотичного спрямування навколо національної ідеї, з метою здобуття перемоги на виборах 2006 року.
     
    Президія одноголосно ухвалила рішення:
     
    Рішення
     
    Президії Головного Проводу Конгресу Українських Націоналістів
    Виходячи із політичної ситуації, що склалася в Україні напередодні виборчої кампанії 2006 року, виконуючи рішення VIII Збору Конгресу «Про участь Конгресу у виборчій кампанії», Президія ухвалила наступне:
    1. Конгрес Українських Націоналістів, як політична партія, що стоїть на засадах побудови Української Національної Держави, розпочав формування громадсько-політичного об’єднання національно-патріотичних сил «Національний вибір», як основи виборчого блоку правих сил. Метою об’єднання є перемога у виборчій кампанії 2006 року, представлення у Верховній Раді правої фракції, обрання представників від національно-патріотичних сил до органів місцевого самоврядування.
    2. Керівництву Конгресу до 14 жовтня 2005 року завершити переговори із представниками Організації Українських Націоналістів під проводом Андрія Гайдамахи, Організації Українських Націоналістів під проводом Миколи Плав’юка, Всеукраїнського Братства ОУН-УПА, Всеукраїнської Ліги Українських Жінок, Всеукраїнського Педагогічного Товариства ім. Григорія Ващенка та інших громадських організацій і політичних партій національно-патріотичного спрямування, з метою залучення їх до Об’єднання.
     
    3. Обласним організаціям Конгресу активізувати роботу по підготовці до виборчої кампанії, консолідувати зусилля по налагодженню тісної співпраці із регіональними представниками національно-патріотичних сил – імовірними учасниками виборчого блоку «Національний вибір».
    4. Секретаріату Головного Проводу Конгресу з 1 жовтня 2005 року розпочати заходи з реалізації плану підготовки до виборчої кампанії 2006 року.
    Ми переконані, що консолідація національно-патріотичних сил напередодні виборчої кампанії знайде підтримку в українського народу і забезпечить перемогу на виборах.
    1 жовтня 2005 року
     
    Голова Конгресу Українських Націоналістів Олексій Івченко
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.