• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Матвієнко залишиться лідером УРП "Собор"
    Опубликовано: 2005-10-03 14:59:00
    Відбулося засідання Центральної Ради Української республіканської партії „Собор”, на якому йшлося про ставлення Центральної Ради щодо попередньої заяви Анатолія Матвієнка стосовно його ства в партії, а також про перспективу участі УРП „Собор” у виборчій компанії 2006 року.
     
    Учасники засідання наголосили, що УРП «Собор» продовжує політику єднання всіх правоцентристських політичних сил за для створення потужної «правиці» в українському політикумі, але не виключає входження партії на парламентських виборах 2006р. в тій чи іншій конфігурації до національно- демократичних сил. Остаточне рішення про місце УРП «Собор» на наступних виборах має прийняти черговий партійний з’їзд.
     
    Також ами Центральної ради було дано оцінку ситуації, що склалася в партії, діяльності А. Матвієнка на посаді голови УРП «Собор» та дій Центрального Проводу.
    Переважна більшість учасників засідання майже одностайно висловила побажання бачити на посту лідера у цей відповідальний для держави період саме Анатолія Матвієнка, свідомого українця і досвідченого політика.
    У своєму виступі А. Матвієнко розповів про причини , що спонукали його під час урядової кризи до такого рішення і відкликав свою попередню заяву про вихід з лав УРП «Собор».
    Центральна Рада УРП «Собор» скасувала рішення Центрального Проводу про складання А. Матвієнком повноважень Голови партії та підтвердила його лідерство в УРП „Собор”.
    Прес-служба УРП «Собор»
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.