• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин: Бюджет-2006 один з найгірших і надзвичайно незбалансований
    Опубликовано: 2005-10-03 15:29:00
    Спікер Верховної Ради Володимир Литвин називає запропонований Верховній Раді бюджет на 2006 рік "одним з найгірших і надзвичайно незбалансованим". Про це він сказав на прес-конференції після погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту у понеділок.
     
    Спікер повідомив, що на погоджувальній раді було прийняте рішення утворити робочу групу із залученням урядовців на рівні міністрів для доопрацювання цього проекту "з тим, щоб 20 жовтня, відповідно до умов бюджетного кодексу, ми могли розглянути цей законопроект".
    Водночас Литвин прогнозує, що процес прийняття проекту бюджету у Верховній Раді буде складним.
    "Я хочу сказати, що це буде надзвичайно складний бюджет з урахуванням того, що сьогодні місцеве самоврядування перетворилося на касу по виплаті заробітної плати", - сказав він.
     
    Спікер зазначив, що його позиція полягає в тому, що проект бюджету має співвідноситися з бюджетною резолюцією, "і друге – те, що ми повинні прийняти цей бюджет".
    За словами спікера, "потрібен бюджет розвитку, максимально узгоджений між Кабінетом міністрів і Верховною Радою", "але не в інтересах Кабінету міністрів або Верховної Ради".
     
    Як відомо, проект бюджету на 2006 рік було запропоновано до розгляду Верховній Раді попереднім складом уряду Юлії Тимошенко.
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.