• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович за федералізацію України
    Опубликовано: 2005-10-06 17:45:00
    Лiдер Партiї регiонiв Вiктор Янукович заявляє, що пункт про федералiзацiю України обов'язково буде в передвиборнiй програмi блоку, який вiн формує для участi в парламентських виборах. Про це В.Янукович заявив у четвер в Сiмферополi в iнтерв'ю журналiстам.
    За його словами, Партiя регiонiв виступає як консолiдуюча партiя всiх регiонiв України.
    На думку В.Януковича, багатство України полягає в рiзноманiтностi регiонiв, кожний з яких має свiй колорит i культурнi традицiї.
    Лiдер партiї вважає, що треба шукати шляхи об'єднання країни, i одним iз таких шляхiв є надання регiонам максимальних повноважень, створення умов для реалiзацiї регiональних програм. «Федеративний устрiй України – це майбутнє, i ми над цим питанням працюватимемо», – заявив В.Янукович.
    Вiдповiдаючи на питання про те, з ким вiн планує йти на вибори, лiдер Партiї регiонiв зазначив, що сьогоднi практично завершуються консультацiї з полiтичними партнерами. «I ми вийдемо на формат пiдписання блоку», сказав В.Янукович, разом iз тим, не уточнивши, з ким саме ведуться переговори.
     
    Вiн запевнив, що про це стане вiдомо, як тiльки вiдбудуться з'їзди партiй, якi мають намiр увiйти до його блоку.
     
    "Радіо ЕРА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.