• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депутати „Пори” відмовляються від недоторканості
    Опубликовано: 2005-10-11 10:12:00
    Депутати від Громадянської партії «ПОРА» Віталій Загайний (Львівська міська рада), Павло Карась (Черкаська міська рада) та Антон Сосновський (Луцька міська рада) довели свою готовність відповідати перед законом – написали заяви на ім’я Президента України Віктора Ющенка, у яких вони публічно відмовляються від недоторканості, набутої у зв’язку з підписанням Президентом Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».
    Депутати переконані, що наслідком дії цього закону стане поглиблення нерівності між громадянами та криміналізація органів місцевого управління стане, окрім того що відбувається плюндрування Конституції та законів України.
    Депутати Громадянської партії «ПОРА» звертаються до всіх депутатів місцевих рад з пропозицією добровільно відмовитися від додаткових прав, набутих у зв’язку з підписанням цього закону. Тим самим довести свою принциповість та вірність народу України, який і обрав їх своїми представниками у владі.
    ПОРА наголошує, що цей закон призведе до практичної деградації державної влади та місцевого самоврядування через засилля корупції та фактичної відсутності механізмів боротьби з нею. Є загроза того, що в органи місцевого самоврядування прийдуть люди з явним кримінальним минулим, які прикриватимуться депутатською недоторканістю заради продовження своєї злочинної діяльності.
    Мар’яна Почтар - прес-секретар
    Громадянської партії «ПОРА»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.