• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Створено нову фракцію "Батьківщини" у Львівській обласній раді
    Опубликовано: 2005-10-11 12:51:00
    Сьогодні, 11 жовтня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутат облради Зіновій Шептицький, котрий є керівником створеної на новий лад фракції «Батьківщина», озвучив прізвища тих обласних обранців, котрі увійшли в новостворену фракцію. За словами Шептицького, сьогодні до фракції «Батьківщина» увійшли Степан Данькевич, Євген Буба, Василь Баран, Євген Павелко і власне Зіновій Шептицький.
    Керівник «нової» фракції «Батьківщина» зазначив, що її створено згідно з рішенням бюро, і розповів, що є ще 4 заяви депутатів обласної ради, охочих вступити до фракції. Зокрема, на розгляді перебуває і заява заступника голови обласної ради Ігоря Держка.
    «Деякі и колишньої фракції «Батьківщина» ступили на хибний шлях. Сьогодні ми не можемо цього допустити. Ми не можемо дозволити, щоби Львівська обласна рада перетворилась у Верховну Раду, а власне фракція «Батьківщина» – у закрите акціонерне товариство», – зазначив З.Шептицький.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.