• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівщина: Фракція ХДС ініціює створення виборчого блоку правоцентристських сил на виборах-2006
    Опубликовано: 2005-10-11 16:06:00
    Фракція партії Християнсько-Демократичний Союз у Львівській обласній раді ініціює створення виборчого блоку правоцентристських сил Львівщини на парламентських і місцевих виборах 2006 року.
    З відповідною заявою висту фракції ХДС, заступник голови Львівської обласної ради Тарас Федак сьогодні під час засідання сесії.
    Подаємо повний текст заяви:
    „Через 50 днів в Україні стартує чергова парламентська виборча кампанія. Український народ вкотре опиниться перед складним вибором тієї політичної сили, яка гарантуватиме людям добробут, спокій і перспективи на покращення життя. Серед розмаїття сотень партій та блоків зробити правильний вибір нашим виборцям буде надзвичайно складно. На жаль, сьогодні політикум України та Львівщини демонструє не єднання і працю в ім’я народу і держави, а боротьбу за вузько кланові, бізнесово-партійні інтереси. Бажання будь-що потрапити у владу затьмарює ідеологічні засади та ідеали, робить ворогами недавніх союзників, створює реальну загрозу політичної нестабільності країни. Люди дезорієнтовані і розчаровані чварами лідерів Помаранчевої революції. У такій ситуації можливість реваншу лівих та партій популістського та олігархічного характеру, стає цілком реальною і може створити загрозу повернення України в орбіту впливу космополітичних та проросійських груп.
    Тому Християнсько-Демократичний Союз закликає усі демократичні та патріотичні політичні сили терміново припинити вбивче взаємне поборювання. Воно - безперспективне та катастрофічне.
    ХДС вдруге закликає усіх партнерів минулих парламентських виборів якнайшвидше повернутися до формату виборів 2002 року. Лише демократична коаліція на взірець блоку "Наша Україна" здатна не допустити реваншу антиукраїнських політичних сил на наступних парламентських виборах. Лише солідарна відповідальність, об’єднання зусиль, ресурсів, як інтелектуальних, так і матеріальних, дасть нам змогу перемогти у березні 2006 року. І партія ХДС у цьому чітко переконана і буде відстоювати цю пропозицію на усіх рівнях.
    Ми повинні саме на Львівщині першими створити єдиний правоцентристський блок. В такий спосіб ми дамо сигнал усій Україні, Президенту Віктору Ющенку та продемонструємо, що Львівська обласна рада є політично відповідальним органом влади. І що депутати здатні відкинути власні амбіції і об’єднатись заради інтересів своїх виборців.
    Закликаємо лідерів обласних організацій політичних партій Львівщини якнайшвидше сісти за стіл переговорів і продемонструвати громадянам області волю і прагнення до компромісу і єднання заради перемоги національної ідеї, заради власного народу!”
    Дану заяву, крім депутатів ХДС, підписало ряд інших депутатів, і в тому числі старійшина депутатського корпусу обласної ради депутат Борис Кривко.
    „ВГОЛОС”
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.