• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жителі Черкащини зможуть долучитися до формування партійних списків
    Опубликовано: 2005-10-11 16:45:00
    Черкаська обласна організація Української народної партії розпочинає акцію “Оберемо владу разом!”. Кожен житель Черкащини зможе особисто долучитися до формування партійних списків УНП у сільські, районні та міські ради області та запропонувати свої кандидатури, повідомила прес-служба УНП.
     
    Громадянам запропоновано відповісти на запитання: “Хто на їх думку може гідно представляти та відстоювати інтереси громади у радах, відповідає принципам порядності, патріотизму, професіоналізму?” Таке опитування триватиме протягом жовтня. Після цього буде проведено оціночне опитування громадської думки щодо запропонованих кандидатур із подальшою процедурою рекомендації їх у владу. Кожен кандидат, який отримає підтримку людей, матиме змогу ввійти у виборчі списки Української народної партії до відповідної ради, або на голову села, селища, міста.
     
    “Українська народна партія діє прозоро, відкрито і демократично, пропонуючи самим громадянам назвати своїх висуванців, яких УНП зобов’язується підтримати на виборах. Ми відкриті для співпраці з усіма виборцями, з усіма патріотичними силами Черкащини”, - прокоментував акцію “Оберемо владу разом! ” голова Черкаської обласної організації Леонід Даценко.
     
    ІА „Гаряча Лінія”
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.