• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява Громадської асоціації медійних незалежних об’єднань
    Опубликовано: 2005-10-13 09:51:00
    Вчора, біля приміщення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення відбулась масова акція на підтримку Нацради, організована Громадською асоціацією медійних незалежних об’єднань. Про це ELCOMART Выборы 2006 повідомила прес-служба Громадської асоціації медійних незалежних об’єднань.
    Громадська асоціація медійних незалежних об’єднань вважає, що деякі ЗМІ та громадські організації здійснюють тиск на ів Нацради, заважаючи їм наводити лад в медіа-просторі. Тому ми вирішили шляхом проведення масових заходів привернути увагу громадськості до тих негативних процесів що відбуваються в українському суспільстві.
    „Чорнороті” писаки намагаються нав’язати думку про те, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення не є незалежним регулятивним органом, а навпаки контрольована владою та оточенням президента.
    Сьогодні ми побачили, що є багато небайдужих громадян України. які хочуть, щоб і надалі в країні впроваджувалися заповіти Майдану, відбувалися прозорі процеси в ЗМІ та припинилось затяте цькування соратників Народного Президента Віктора Андрійовича Ющенка, в тому числі й команду Віталія Шевченка з Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.
    Ми продовжуємо збирати підписи на підтримку Нацради. Чекаємо на ваш голос. Нас має бути багато!
    Своїми підписами Нацраду вже підтримали:
    1. ЗАТ ТРО "Українська хвиля". м. Тернопіль
    „ЗАТ ТРО "Українська хвиля" повністю підтримує заяву Громадської асоціації медійних незалежних об'єднань стосовно Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення і готові поставити свій підпис під кожним документом і словом.”
    2. Тарас Марусик, радіо "Свобода".
    „Прошу поставити і мій підпис під заявою Громадської асоціації медійних незалежних об’єднань.”
    3. Ірина Долина, головний редактор інформаційної служби Нашого радіо.
    „Наше радіо розмістило звернення в ефірі радіостанції. З повагою та підтримкою дотримання законності у всіх сферах життя.„
    4. Партія Любителів Брехні
    „Колектив нашої заангажованої дезінформаційної агенції БРЕХУНІАН гамузом
    вирішив вступити до Вашої ексклюзивної "Громадської асоціації медійних незалежних об’єднань"! Раді будемо взяти участь у спільних акціях на підтримку Нацради. Розмістили вашу заяву у себе на сайті. Хай вам щастить.”
    ELCOMART Выборы 2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.