• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява Народної Партії з приводу подій на Закарпатті
    Опубликовано: 2005-10-13 11:31:00
    У ніч з 9 на 10 жовтня цього року в селищі міського типу Міжгір’я Закарпатської області було здійснено зухвалий напад на офіс районного осередку Народної Партії. В результаті нападу були знищені державний прапор України, вивіска і прапор Народної Партії.
    Ми вимагаємо від правоохоронних органів порушити кримінальні справи не лише за статтею Кримінального кодексу 229 "Хуліганство", але й за статтею 338 "Наруга над державними символами". Цей злочин повинен бути розслідуваний об’єктивно та оперативно з тим, щоб подібні випадки надалі не затьмарювали хід передвиборчої кампанії.
    Україна стане справді демократичної державою, якщо наступні вибори до парламенту пройдуть чесно й прозоро, без махінацій та адміністративного тиску, в атмосфері політичної терпимості та взаємоповаги, чесних змагань ідей і програм.
    Забезпечення саме таких виборів - головний обов’язок Президента та нової влади.
     
    Політвиконком Народної Партії
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.