• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зінченко не зможе очолити „Пору”
    Опубликовано: 2005-10-13 14:03:00
    Олександр Зінченко не зможе стати головою партії „Пора”. Про це в коментарі „Прес-Тайм” повідомив політради громадянської партії "Пора" Андрій Юсов.

    „Зінченко сьогодні очолив власну партію, якщо не помиляюсь ― „Партію патріотичних сил України” і це виключає можливість його присутності у будь –якій політичній силі, а отже і очолювати „Пору”. „Політичну партію „ Пора”, ― сказав він.

    „Зінченко однозначно не може очолити „Пору”, бо очолює іншу політичну партію, але вести політичні консультації ― це право кожної політичної сили і я думаю, що право Зінченка і „ Пори” по відношенню один до одного”, ― додав Андрій Юсов.

    Він також зазначив, що „Пора” готова до діалогу, але „діалогу не за принципом політичного „деребану”, який поширений зараз в Україні, а на базі певних принципів партії „Пора”, які здобули на майдані”.

    „Хоча офіційних консультацій щодо діалогу ще не було і навряд на майбутнє вони будуть, Зінченко― це одна із тих не багатьох фігур, які протягом своєї діяльності показали принципову позицію і не заплямували себе дуже брудними технологіями”, ― додав Юрій Юсов.

    Раніше аналітики та політологи прогнозували, що Олександр Зінченко стане головою партії „Пора”.
    «ВГОЛОС»
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.