• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 15 жовтня Політради РПУ Василь Гладкіх здійснить робочу поїздку до Харківської області
    Опубликовано: 2005-10-14 09:48:00
    Програмою візиту на Харківщину передбачено зустріч В. Гладкіх з мешканцями смт. Дворічна, представниками ЗМІ та партійним активом Дворічанської РО РПУ.

    Крім того, під час візиту, передбачено участь а Президії РПУ в урочистому засіданні та святковому мітингу-концерті, присвяченому 345-річчю заснування смт. Дворічна. Як заплановано, Василь Гладкіх привітає мешканців смт. Дворічного зі святом та вручить подарунки від Республіканської партії.

    У ході перебування на Харківщині народний депутат України представить основні програмні засади республіканців та прокоментує низку актуальних суспільно-політичних питань.

    Зокрема, Василь Гладкіх дасть оцінку ситуації, що склалася в сільському господарстві та прокоментує ініційований республіканцями законопроект "Про продовольчу безпеку".

    Прес-конференція для ЗМІ відбудеться о 14.15 у приміщенні Дворічанської РО РПУ за адресою: смт. Дворічна, вул. Садова, 2.
    Прес-служба Республіканської партії України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.