• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вітренко обговорює блокування з Медведчуком
    Опубликовано: 2005-10-14 10:05:00
    Лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталя Вітренко заявляє, що на парламентські вибори-2006 ПСПУ піде в блоці з іншими політичними силами.
     
    Про це Вітренко сказала, відповідаючи на питання УНИАН.
    "Я думаю, що ми створимо блок, тому що зараз ми дуже інтенсивно ведемо переговори з цілою низкою партій", – сказала вона.
     
    На її думку, блок підсилить позиції ПСПУ, однак партія буде в ньому домінувати.
     
    "Ми думаємо, що наша позиція домінуватиме в блоці", – сказала Вітренко.
    На питання, з якими силами буде об'єднуватися ПСПУ у виборчій кампанії, вона пообіцяла дати "абсолютно точну відповідь" через місяць.
     
    У той же час, із приводу блокування з партією "Держава", що очолює экс-генпрокурор Геннадій Васильєв, Вітренко сказала: "З партією "Держава" саме змінилася ситуація. Якщо місяц-півтора назад я сказала б, що партія "Держава" буде йти з нами в блоці, то тепер – ні."
     
    Вона також додала: "Ми бачимо, що партія "Держава" змінює свою позицію... Як видно, "Держава" буде йти з Януковичем, тобто з нами в блоці "Держава" йти не буде».
     
    На питання, чи може ПСПУ піти в блоці з СДПУ(о), що очолює екс-глава президентської адміністрації Віктор Медведчук, Вітренко відповіла: "Ми зараз саме це обговорюємо".
     
    Як повідомляє Обком, за результатами останніх соціальних опитувань, ПСПУ на виборах набрала б більше трьох відсотків голосів виборців, необхідних для проходження партії в парламент.
    ELCOMART

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.