• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЦВК затвердила порядок відкриття та закриття рахунків виборчих фондів
    Опубликовано: 2005-10-14 11:04:00
    Центральна виборча комісія на засіданні 13 жовтня прийняла рішення затвердити порядок відкриття та закриття рахунків виборчих фондів запропонований Національним банком України. Про це повідомили у прес-службі ЦВК.
    Прес-служба повідомляє, що розглянувши надісланий НБУ на погодження Проект змін до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах, затвердженої постановою Правління Нацбанку від 12 листопада 2003 року № 492, згідно з Законом України „Про вибори народних депутатів України” та Законом України „Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”, Комісія постановила погодитися з цим Проектом.
    Основною метою прийняття цього документу є приведення порядку у відповідність із зазначеними Законами та його вдосконалення в частині більш чіткого визначення механізму відкриття та закриття рахунків для різних видів виборчих фондів. У свою чергу це надасть змогу Комісії забезпечити належний контроль за витрачанням коштів виборчих фондів.
    ProUA
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.