• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виборчий електорат пророкує ПППУ місце у парламенті, а її лідера навіть бачить одним з чотирьох можливих кандидатів на пост прем’єра
    Опубликовано: 2005-10-14 11:55:00
    Партія промисловців і підприємців має всі шанси потрапити до парламенту, стверджують політологи на основі результатів соціологічного дослідження, проведеного Всеукраїнською соціологічною службою Інституту політичних і етнонаціональних досліджень НАН з 30 вересня по 8 жовтня нинішнього року серед близько 2,5 тисяч респондентів. За даними дослідження рейтинг ПППУ складає 2,9 відсотків голосів виборців.

    Довіра виборчого електорату до промисловців та підприємців носить стабільний характер, з тенденцією до підвищення, на відміну від інших політичних сил, які в результаті останніх подій „втратили свою цінність” в очах потенційних виборців.

    Важливим є також факт, що рейтинг лідера Партії промисловців і підприємців Анатолія Кінаха є досить високим і стабільним. Кандидатуру А.Кінаха опитувані зарахували в четвірку потенційних осіб, які можуть очолити новий Уряд після парламентських виборів 2006 року. А його контами на цю посаду виборці поки що називають Віктора Януковича, Юрія Єханурова та Юлію Тимошенко
    Прес-служба ПППУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.