• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Томенко:"Краще коментувати все, що рухається..."
    Опубликовано: 2005-10-14 15:40:00
    «Краще коментувати все, що рухається, ніж прибирати до рук все, що погано лежить», - так Микола Томенко відповів на випад на його адресу народного депутата Ігоря Шарова, надрукований у газеті «Факти». На його думку, якщо видання Кучми-Пінчука і, очевидно, тепер союзницьке до Володимира Литвина (що видно з публікацій) в черговий раз критикує Тимошенко чи Томенка, то це означає, що діяльність цих політиків точно не подобається кучмівській команді. «А значить, ми все правильно робимо, - перекй Томенко. - Подібні критичні висловлювання дозволяють собі «послідовні» депутати , які все своє свідоме життя були з Леонідом Кравчуком, а тепер з Леонідом Кучмою».
    Наємо, що ця дискусія навколо формування блоку Володимира Литвина та участі у ньому зятя Кучми Віктора Пінчука та інших відомих бізнесменів і політиків команди екс-президента розпочалася з повідомлення інформагентств, що Володимир Литвин під час чергової поїздки за кошти держави в Житомир заявив про створення власного блоку, до складу якого увійдуть Народна партія, партія «Вперед, Україно!», партія «Солідарність» та Республіканська партія України. Згодом прес-служба спікера ВР виправила цю інформацію, заявивши, що малася на увазі не партія «Солідарність», а партія «Справедливість».
    «Чому спікер парламенту переплутав «Солідарність» Петра Порошенка зі «Справедливістю» Івана Чижа, міг би пояснити або покійний Фрейд, або сам Литвин, - вважає Микола Томенко. - Тому не треба звинувачувати журналістів у тому, що вони не змогли збагнути, що мав на увазі Литвин.
    Крім цього, коментуючи те, що останнім часом в газеті «Факти» системно з’являються матеріали з критикою на адресу команди Юлії Тимошенко, Микола Томенко зауважив, що нема таємниці в тому, що напередодні кожної виборчої кампанії «родинна» газета Кучми-Пінчука стає своєрідним партійним бойовим листком. «Ця традиція ведеться щонайменше з президентської кампанії 1999 року. Щоправда, раніше це видання запрошувало російських журналістів писати про українську політику, бо українські медійники не могли аж так «правильно» виписувати перебіг виборчих кампаній», - цитує прес-служба Томенка.
    ОБОЗРЕВАТЕЛЬ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.