• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява прес-служби СПДУ(О) з приводу нападу на офіс міської організації
    Опубликовано: 2005-10-14 16:51:00
    В ніч з 13 на 14 жовтня 2005 року в Чернівцях невідомими зловмисниками було здійснено погром партійного офісу міської організації та Шевченківського районного комітету СДПУ(О), що по вулиці Шептицького.

    Злочинці, які потрапили в приміщення через виламані грати вікна, зіпсували двері, зламали три сейфи з партійною документацією, пошкодили обладнання офісу, викрали деякі матеріальні цінності.

    Стиль і логіка такого розбою дають підстави для висновків про цілеспрямований напад з метою залякати опозиційну політичну силу, яка напередодні парламентських виборів займає відкриту послідовну позицію в питаннях критики діючої влади, сповідує демократичні принципи в політичній боротьбі, твердо відстоює і захищає громадянські права партійців.

    Звертаючись до правоохоронних органів з вимогою знайти і покарати злочинців, Чернівецький ОК СДПУ(О) звертає увагу на системність подібних неправомірних дій стосовно партії та громадян, які поділяють її ідеологію.

    Мова йдеться про численні факти тиску на чернівецьких активістів СДПУ(О), які працюють в органах державного управління, в різних установах та організаціях. У цьому випадку слід нати і розбійні напади на партійний офіс та на помешкання секретаря районної організації Вижницького РК СДПУ(О), вчинені минулого року.

    Загалом же складається таке враження, що саме на Західній Україні проти об’єднаних соціал-демократів ведеться організований наступ. Адже нещодавно, вночі 6 жовтня, подібний погром відбувся і в приміщенні Львівської обласної організації СДПУ(О). До речі, за останні роки там трапилося 17 подібних інцидентів.

    Об’єднані соціал-демократи Буковини рішуче протестують проти ганебної практики політичної боротьби, нагнітання напруги в суспільстві та дискредитації демократичних цінностей. А також звертаються до правоохоронних органів з вимогою виконати свій професійний обов’язок — знайти та покарати злочинців.
    Прес-служба СДПУ(О)
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.