• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Біля приміщення Сумської облдержадміністрації відбувся мітинг, організований регіоналами області.
    Опубликовано: 2005-10-14 17:46:00
    Цим заходом розпочалась на Сумщині Всеукраїнська акція протесту „Ні бізнесу у владі !”.

    На мітингу висту голова Сумського регіонального відділення Партії регіонів В. Бондар. У своєму виступі Володимир Олексійович наголосив, що у цей час головне не вибори 2006 року, а подолання політичної, управлінської кризи у області. Що політична криза супроводжується політичними репресіями, звільненнями з посад інакомислячих, м’ясною, цукровою, бензиновою кризами, ростом заборгованості по зарплаті, обвалом в економіці, „повзучим” підвищенням цін та тарифів практично на всі товари першої необхідності і послуги, вимиранням населення області.

    В. Бондар розкрив головну причину такої соціально – економічної і суспільно – політичної ситуації в області. А саме: до керівництва прийшли не професіонали, не управлінці і не державники. В той же час сотні професіоналів були звільнені із займаних посад лише за те, що підтримували, агітували або голосували за В. Януковича. Тому партійці підтримують вимогу учасників мітингу – спочатку вирішити політичну проблему, відокремити бізнес від влади, голові облдержадміністрації Лаврику і його оточенню покинути бізнес і зайнятись державною роботою.

    Перед входом в облдержадміністрацію розбито 5 наметів.
     
    Прес-служба Сумського обласного відділення Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.