• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Нашоукраїнці" Криму підтримують проведення Інтернет-олімпіад для школярів
    Опубликовано: 2005-10-14 17:57:00
    Кримський осередок Всеукраїнської громадської організації "Наша Україна" вітає рішення Міжнародного елітного Партнер-клубу працівників освіти про підтримку ідеї проведення відкритих Інтернет-олімпіад для школярів, прийняте на Міжнародній науково-практичній конференції "Стратегічне управління сучасною освітньою установою". Про це повідомив журналістам у Сімферополі керівник інформаційного відділу регіонального відділення ВГО "Наша Україна" Андрій Іванець.
     
    "Нашоукраїнці" були співорганізаторами цієї конференції, в якій узяли участь керівники гімназій і ліцеїв з України і Молдови. Учні Української гімназії Сімферополя продемонстрували учасникам у комп'ютерні програми для проведення Інтернет-олімпіад, розроблені авторською групою під керівництвом директора Кримської філії Інституту українознавства Віктора Лукашенка. Під час конференції представники ВГО "Наша Україна" подарували кільком школам комплекти комп'ютерних програм з біології й англійської мови для старшокласників і навчально-методичну літературу.
    "Наша організація вважає освіту стратегічним ресурсом розвитку регіону і держави. Тому нас тривожить рівень корупції, яка підриває систему освіти. Відкриті Інтернет-олімпіади дозволять розширити доступ дітей до цих інтелектуальних змагань, зробити оцінювання їхнього рівня знань об'єктивним і прозорим", - сказав Андрій Іванець.
    "Авторський колектив під керівництвом Лукашенка створив передовий інформаційний продукт, якого немає ще не тільки в СНД, але й у країнах Європи", - підкреслив представник ВГО "Наша Україна". Він відзначив, що впровадження розробок кримчан є особливо важливим у період підготовки до загальнонаціонального зовнішнього тестування випускників шкіл.
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Украина”
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.