• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий генпрокурор буде геєм
    Опубликовано: 2005-10-17 11:32:00
    "Відставки генпрокурора Пискуна з нетерпінням очікувала вся країна", - перекй лідер партії БРАТСТВО Дмитро Корчинський. "Генпрокуратура була точно таким самим свавільним органом, як суди й усе інше", - вважає він.

    "Пискун вважав, що відкривши кримінальну справу на Порошенка, він начебто убезпечив себе, - пояснив Д. Корчинський. - Що Ющенко побоїться його чіпати, тому що це буде підставою говорити, що він звільнив його за порушення кримінальних справ проти корупціонерів з його оточення. Але, оскільки Ющенка вже ніщо не здатне опорочити, то Ющенко наплювати на такого роду міркування".

    Дмитро Олександрович додав, що БРАТСТВО, безумовно, вітає відставку Пискуна. "Вважаємо, що гарна традиція, почата ами уряду й силовиками колишнього режиму повинна поширитися й на цей. Маю на увазі, добру традицію, почату Ю. Кравченко й Г. Кирпою".

    "Хто буде наступним генпрокурором, то, судячи з останніх призначень, хтось типу Головатого. Тобто людина подібної уальної орієнтації", - резюмував Д. Корчинський.
    Департамент пропаганди БРАТСТВА
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.