• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В середовищі львівської "Батьківщини" чималі негаразди
    Опубликовано: 2005-10-17 12:54:00
    Керівництво львівської обласної організації "Батьківщина" не допустило журналістів на звітно-виборчу конференцію.
    Як зазначає видання, напередодні конференції депутат Андрій Шкіль запевняв, що обласна партконференція "Батьківщини" буде відкритою, а якщо представників ЗМІ не пускатимуть, то "я сам проведу журналістів".
    Проте в день конференції, він сказав, що не може вирішити цього питання, оскільки навіть не є делегатом, а все вирішує конференція.
    Так "чимало критичних стріл випустили в бік керівництва обласного осередку "Батьківщини", зокрема її голови Івана Деньковича, тутешні однопартійці. Зти хоча б відкрите протистояння пана Деньковича з екс-головою ЛМО "Батьківщина" Емілією Подляшецькою".
    " Приклад того, що "Батьківщину" на Львівщині лихоманить, стало виключення з лав партії декількох ів, зокрема депутата обласної ради Олега Канівця, та висловлення недовіри тому ж таки Іванові Деньковичу з боку Стрийської РО ВО "Батьківщина".
    В той же час, як зазначає видання, декільком журналістам вдалося потрапити на конференцію.
     
    На конференції відбули ся перевибори голови львівської облорганізації партії. Як пише газета, було висунуто єдину кандидатуру – Денковича, за якого присутні і проголосували.
     
    Перед голосуванням Денькович звітував період від 29 листопада 2003 року до 15 жовтня 2005-го. 86 делегатів одностайно визнали роботу чинного голови "задовільною".
     
    У звіті Данькевич звинуватив Манівця у "зраді". "Він наголосив, що Канівець вибирав собі "жертв" із числа депутатів Львівської обласної ради і пропонував їм входження у виборчі списки "Батьківщини" за 100 тисяч доларів США".
    Львівська газета
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.