• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прикарпаття: Обласні організації НРУ, УНП, НСНУ І КУНу задекларували «спільні дії під час підготовки та проведення виборів»
    Опубликовано: 2005-10-17 13:08:00
    14 жовтня у селі Старий Угринів (Калуський район Івано-Франківської області) з нагоди відзначення 63-ої річниці УПА відбулося велелюдне віче. Під час цього дійства голова Івано-Франківської ОДА Роман Ткач, який очолює Крайову організацію Народного руху України, зачитав Заяву «Про спільні дії під час підготовки та проведення виборів до органів влади у 2006 році обласних осередків НРУ, УНП, НСНУ і КУН». Про це повідомив 17 жовтня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    У заяві йдеться: «З метою розбудови української національної демократичної і правової держави, орієнтованої на ринкову економіку, усвідомлюючи необхідність згуртування демократичних сил, оголошуємо про свої спільні дії...». Заяву підписали, відповідно, лідери зних політичних сил Івано-Франківщини Роман Ткач, Віктор Анушкевичус, Зіновій Шкутяк і народний депутат України Євген Гірник.
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.