• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 15 жовтня відбулася IX конференція Кіровоградської міської організації Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-10-17 15:08:00
    Конференцію провів голова Кіровоградської міської організації Партії регіонів Олександр Муленко.

    На конференції було розглянуто такі питання, як політична ситуація в регіоні, а також вирішені головні питання підготовки до виборчої кампанії 2006 року; про обмеження ства в Партії регіонів відповідно до Закону України «Про політичні партії в Україні», щодо працівників державної податкової служби, обрання делегатів на IX обласну партійну конференцію.

    В конференції взяли участь делегати від 30 первинних партійних організацій, з яких було обрано 22 делегата на IX конференцію Кіровоградського обласного відділення Партії регіонів. Її проведення заплановано на 22 жовтня 2005 року.

    Партія регіонів поповнилась кількома ами партії, яким були вручені партійні квитки.

    У роботі конференції міської організації Партії регіонів взяв участь представник Центрального Апарату партії Олександр Литвиненко, тим самим засвідчивши легітимність конференції і визнавши повноваження голови Кіровоградської міської організації Партії регіонів Муленка О.О.

    На конференції висту голова обласного відділення Партії регіонів Микола Ковальчук, який проінформував присутніх про цілі і завдання партійної організації щодо роботи у виборчій кампанії -2006.
    Прес-служба Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.