• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народній союз Наша Україна" вносить зміни до Конституції .
    Опубликовано: 2005-10-17 15:19:00
    Про це сказав голова ради партії Роман Безсмертний на прес-конференції в понеділок, посилаючись на ухвалену радою НСНУ заяву.
    "Рада партії прийняла рішення виступити з ініціативою щодо відміни недоторканності, як депутатів Верховної Ради так і депутатів місцевих рад. Ми переконані, що конституційний принцип рівності громадян перед законом має вищий пріоритет", - процитував він заяву.
    Безсмертний також повідомив про ухвалену радою НСНУ заяву щодо притягнення до відповідальності організаторів фальсифікацій президентських виборів 2004 року.
    "Щоб ми чітко розуміли, що ці и дільничних комісій, яких змушували здійснювати підтасовки в ході виборчої кампанії, вони абсолютно невинні люди, і якщо пред'являти претензії , то їх треба пред'являти тим, хто організовував цей процес", - сказав він
    За словами Безсмертного, НСНУ ухвалила також рішення про створення молодіжної громадської організації "Молодіжний союз "Наша Україна".
    "Юрію Павленку доручено опікуватися цими проблемами, як у президії партії", - сказав Безсмертний.
    Він також оприлюднив заяву ради НСНУ про антикорупційну програму.
    "Виходячи з актуальності та крайньої необхідності змін, Рада партії доручає Центральному виконавчому комітету Партії розробити Антикорупційну програму "Ні – корупції!", практичні кроки якої будуть спрямовані на подолання проблеми і попередження її виникнення", - йдеться у заяві.
    Антикорупційну програму буде представлено на затвердження з’їздом партії, що чітко засвідчить – нова влада здатна адекватно відповісти на виклики, які постали перед українським суспільством і державою.
    "Українська правда"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.