• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна" вимагає покарати організаторів фальсифікації виборів
    Опубликовано: 2005-10-17 15:30:00
    На прес-конференції голови Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Романа Безсмертного була оприлюднена Заява Ради про необхідність притягнення до відповідальності організаторів фальсифікації президентських виборів 2004 року.
    Наводимо текст Заяви.
    "Нечесні, цинічні та брутальні методи ведення президентської кампанії з боку представників старої влади сколихнули все суспільство, на площі міст і селищ України вийшли мільйони наших співвітчизників, що заявили свій протест і відстояли право вільного вибору та справедливості.
    Проте, організатори й замовники цих резонансних злочинів, які мало не кинули країну в горнило суспільної конфронтації, досі не постали перед законом.
    Ми закликаємо правоохоронні органи докласти всіх зусиль, аби замовники та організатори системного фальшування президентських виборів 2004 року, зокрема ті, хто перебував на той час на державних посадах, були покарані та несли відповідальність згідно з законом.
     
    Ми наполягаємо, щоб ґрунтовну правову оцінку отримала діяльність екс-голови ЦВК Сергія Ківалова, організаторів створення сумнозвісного транзитного серверу і побиття людей біля будинку Центральної виборчої комісії".
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.